fredag , november 22 2019
Home / Stil / A-linje V-ringad Champagne Elastisk brudklänning i satin med split
A-linje V-ringad Champagne Elastisk brudklänning i satin med split

A-linje V-ringad Champagne Elastisk brudklänning i satin med split

Med bröllopsteman och färger som de brukar vara, ser våren och sommaren tv-brudshower och butiksfönster översvämmade med kvinnliga pasteller och trendiga ljusa och juveltonade brudtärklänningar. Vissa trendiga färgkombinationer som svart och rosa, eller blå och taupe, är vackra, men vad gäller färger för den trendiga bruden som vill försöka göra en sak helt annorlunda än alla andra och ha ett extremt placerande, trendigt bröllop, men inte det kommer du tillbaka som luddig eller snygg? Med rätt ganska stil skulle silver möjligen helt enkelt matcha räkningen.

Silvermaterial finns i många slag, även om majoriteten ibland förknippar det med tinnigt material som lamé. Du kommer emellertid positivt att använda den för att få en extremt elegant, elegant look medan du inte behöver ta till ett utmärkt glansigt, tinnigt material för att undvika att förstöra det lysande resultatet. Silverklänningar för brudtärna kommer i något från riktigt silver, till en varmare, praktiskt taget legeringsskärm, därför finns det en färg som passar alla former, stil eller hudtoner.

Äkta silver tenderar att vara coolt tonade, och som sådana ser bäst ut på coola hudar som gynnar blues, greener och alternativa coola färger. Vissa andra är något varmare, tenderar praktiskt taget till en svalare version av brons eller legering, och kan fortfarande vara lämpligt om ditt parti är i huvudsak medium- till mörkhyad, men du fortsätter att önska dina kvinnor i silver på din dag. För att få bort färgen på en brudtärneklänning, bör ett glansigt material väljas (tänk silkar eller satiner, snarare än rå siden eller jersey), eftersom silvertonade material med matt yta tenderar att komma tillbaka närmare grå eller skifferblå . Glänsande material producerar designen av tinny glans, medan de inte är glöda eller mässiga som vissa faktiska tinny eller kraftigt smyckade material är.

Silverklänningar för brudkvinnor kan vara ett ganska ovanligt färgalternativ, därför måste brudtärklänningar ha rena, moderna och enkla linjer för att undvika överdöd av färg. Tillbehör är svart, vitt eller kanske en kompletterande färg som blå eller röd. Smycken borde alla vara lika tonade, eftersom guld eller rosaguld är känslomässiga metaller, och därför troligen att kollidera med silvermaterial, såvida inte en fruktansvärt emotionell legering i stället väljs. Om du gillar tanken på en silverklänning för brudtärna, är du inte väldigt kär i tanken på att mycket av färgen, genom att använda lite tinny pärlverk över en klänning i en annan färg, som svart, kommer du att kunna spela lite medan inte går i full skala med ett företag av brudtärnor helt klädda i topp-till-tå-silver.

Silver är inte en ofta sedd färg för bröllop, dock inte i alla fall, förmodligen eftersom det är en utmaning att söka extremt snyggt silvermaterial som inte har ett alltför tunt utseende. Med en anständig plan med exakt det utseende du vill ha, ett öppet sinne och fritt experimentellt känsla av mode, är det potential för en samtida brud att använda den här färgen för att äta ett äktenskap med en fantastisk känsla av storslagenhet, överflöd och, mest av allt, unikhet.