måndag , november 18 2019
Home / Stil / Guide till Business Casual för män
Guide till Business Casual för män

Guide till Business Casual för män | Affärsdräkt för män – LIFESTYLE BY PS

Det finns flera frågor från läsarna på ett sätt att matcha sina skor mot deras olika manskläder, som kostym eller byxor. Det är verkligen inte så tufft som de tror att det är eftersom alternativen för färger för toalettskorområdet är ganska begränsade. Om du inte har en stil för extraordinära färger, annars behöver det inte vara mycket nackdel med att koordinera klänningskor.

Tänk alltid på att formalitet av klänningsskor börjar från mörkret i dess färg. Till exempel är svart ofta den främsta och formella färgen. Därför måste du matcha dina skor mot dina kostymer eller byxor som stöds tillfället. Om du deltar på en ordentlig affärsmiddag, är naturligtvis svarta skor i området ditt slutliga val istället för bruna skor. Du kan dock bära de bruna byxorna med någon av de två vackra skorna.

På sena tiden är det många män som bär bruna eller jämnt färgade klumpskor med ungfärgade kläder mot sina mörka färgade kostymer eller byxor. Denna höga distinktion skapar en väldigt snygg look som jag alla skulle vilja ha. Vi bör dock alltid dessutom notera att denna blandning ger mycket avslappnad känsla för utseendet.

Vad händer om kostymen eller byxorna är brunbaserade färger som oliv- eller chokladfärger? Bör vi ha en tendens att bära den positivt med bruna skor? Inte huvudsakligen är svarta skor till och med lika fina. Naturligtvis skulle bruna skor låta färgen flyta fruktansvärt simmande men svarta är fortfarande en färg som kan fungera bra. Tänk på att svart är färgen för formell. En brun byxa skulle se bra ut med de bruna skorna eller den ljusare svarta.

Snörningskor är ett steg högre än slip-ons för hans eller hennes formalitet. Samtidigt delas snören upp i Balmorals och skosorter. Prata med män's Dress Shoes-design för hans eller hennes variationer. Det senare anses ofta vara mindre formellt tack vare sin öppna halsstil.

Så kom ihåg att om du vill ha ett ordentligt eller avslappnat utseende beror på ditt val av två kriterier: klädskonstilen och dess färg. Du kan verkligen integrera en grå sko som är skon med en spetsig spets och polerad egenhud. Som ett resultat av dessa olika kombinationer såg hans klädsko verkligen nästan formellt ut mot mörkfärgade byxor men dock med en strålande elegans.

Du skulle försöka göra dig redo och inte veta vilken typ av sko du ska matcha med byxorna du har på dig. Detta är också anledningen till att du bör gå vidare och ta ditt val från skorna och hålla dem redo. Du bör hålla den redo att ha den till hands när du behöver.