lördag , december 7 2019
Home / Stil / Helt ny Coobie BH Helt ny med taggar. Vacker rödbrun färg. coobie Intimat …
Helt ny Coobie BH Helt ny med taggar. Vacker rödbrun färg. coobie Intimat …

Helt ny Coobie BH Helt ny med taggar. Vacker rödbrun färg. coobie Intimates & Sleepwear BH

Bras! Bras! Bras! Köpare betalar miljarder per år på BH. Det finns många mönster där ute. Nya köps varje dag. Ta reda på om ett antal av de högsta designerna och se vad du vill ha i din garderob. Vi har en tendens att som vårt samhälle fortfarande är ett som bedömer efter hur du ser ut. Ser snygg under med den acceptabla bandeauen för den acceptabla dräkten och tillfället. Du kommer att se och känna dig 100 procent högre på insidan och utsidan.

Några av de mest använda Brasna är coobie-behåarna. Låt oss titta på några av de andra sorters behåarna som man kan köpa.

  • Underwire Brasskinny mångsidig tråd för extra stöd till bandeau koppar. Sjuttiofem procent av kvinnorna äger underkabelbh. De är ytterligare tillbehör på brösten. BHs ser sexigare ut under trådarna också.
  • Soft Cup-behåar - även om de inte är ledningar, är också dämpade eller fodrade. Inga ledningar kan komma igenom. De förvandlas till ytterligare tillbehör med aspektupphängning. De är trevliga om du hade operation. Det finns begränsade mönster men flera kvinnor tycker om komforten medan inte ledningarna.
  • Sömlös Bras - medan inte sömnad koppar. Sextio åtta procent av damerna äger detta bandeau. Detta kan vara ett krav har bandeau. Det är trevligt för alla kläder oavsett hur mager du är på din klänning eller skjorta.
  • T-shirt Bras-slank linje under plaggen. Utforska efter formad kopp som passar bröstformen och täcker bröstvårtorna. Detta kan vara ett utmärkt bandeau för T-shirt och jeans.
  • Ostödda BH-inga remmar, designade för outsorterad outfit. Trettio nio procent av kvinnorna äger och hundra tjugofemte bär denna bandeau. Detta bandeau är trevligt för de speciella kvällarna när du har den klänningen eller skjorta som inte stöds.
  • Sportbh-designade för måttlig till intensiv fysisk aktivitet. 56 procent av damerna äger detta bandeau.
  • Minimizer Bras- minskar bystlinjen, distribuerar bröstvävnaden på kanterna. De flesta skalar tillbaka bystlinjen upp till en insida. Flera mönster tenderar att platta brösten.

Bh är inspirationen till vår garderob. Välj coobie-bh som är stilfull för dräkten, din modus vivendi och även tillfället. Vissa bandeau-design överlappar varandra. Till exempel är de främsta i vardagliga behåar i stil de sömlösa bh-behållarna i t-shirt. För damer i större storlek är det de sömlösa, plus storlekarna och underviru-behåarna. BH har flera funktioner i våra liv. Push-Up, kast och dämpade behåar kommer att ge var och en som behövs och oönskad uppmärksamhet. Ostödda behåar är utmärkta för de nätter när du har på dig den ostödda klänningen. Sport BH är utmärkta för träning. Moderskor är skapade för omvårdnad. För dagens dam vill vi ha flera typer av behåar. Vid varje tillfälle du bestämmer dig för din outfit eller ordnar en speciell kväll, tänk på dina BH. Happy Bra Shopping !!!