torsdag , november 21 2019
Home / Stil / Imitation mocka topp 9,99 (149,645 IDR) ❤ gillade på Polyvore med toppar, fau …
Imitation mocka topp 9,99 (149,645 IDR) ❤ gillade på Polyvore med toppar, fau …

Imitation mocka topp 9,99 (149.645 IDR) ❤ gillade på Polyvore med toppar, faux mocka topp, ärmlösa toppar, beige topp, ärmlös gröda topp och stretch skörd topp

Tank Tops är ärmlösa skjortor som bärs av både män och kvinnor. Dessa bärs i stor utsträckning av folket. Män och kvinnor är ofta tankens toppar för att förbättra inredningen i kroppen. Dessa används främst som under skjortor av män. Män med starka muskulära kroppar brukar ha på sig toppar.

A-tröjorna är den typ av tank tops speciellt bär av idrottare. I sporter som basket, banfältevenemang och tävlingar bär dessa av idrottare. Dessa väljs noggrant av idrottare så att tygmaterialet inte skadar kroppen på grund av överdriven svettning. Tankens toppar för män vinner särskilt för att undvika svett på armarna och för att upprätthålla luftflödet så att svetten inte samlas på vissa ställen och orsakar någon typ av sjukdom. Dessutom finns topparna i olika design, färger och strukturer.

Tygmaterialet som används för att kompensera dessa skjortor är lättare så att ett korrekt luftflöde upprätthålls i kroppen. Färgen på dessa skjortor väljs i enlighet med klänningen som ska bäras på dessa skjortor eller efter de omständigheter du deltar. Mest för informellt slitage tenderar män att bära de tankar som har några citat skrivna på dem. Tankar för män lockar åskådare och är mycket lättillgängliga på tygmarknaden. Tygmaterialet bör väljas noggrant. Män föredrar mest att ha på sig mörkfärgade tank-toppar.