torsdag , november 21 2019
Home / Stil / Klänning Roberta
Klänning Roberta

Klänning Roberta i snygg, figurformad modell. Avskärning med rynk fram under bysten och bak i midjan samt avskärning på kjolen i höfthöjd med mycket vidd nertill. Rundskuren hals med smal fåll och sprund med knapp i nacken samt lång ärm med bred manschett i ärmslut. Vävd satin med tryckt mönster och fint fall. Längd ca 119 cm i stl 36.

Det är viktigt att ta hänsyn till plaggets stil och användning när du väljer ett tyg för klänning, mer exakt långa klänningar, som kan bäras vid olika tillfällen och ser elegant och elegant ut. Bröllop, proms, strandlov, söndagsbrunch eller till och med casual kvällskläder. Oavsett om du vill ha en lång klänning som flyter och draperar runt dig eller en strukturerad klänning, beror bara på vilken typ av tyg som används. Låt oss titta på det bästa tyget du kan välja för långa klänningar.

Chiffon- är ett lätt, genomskinligt tyg med lysande struktur och känsla. Blommotryck, grafiska mönster och mönster har alltid varit en trend med användningen av detta tyg.

Crepe- det är ett blandat tyg tillverkat av många material som i slutändan ger en vanlig, grov, krispig väv. När det sys i långa klänningar ger det en sofistikerad ensemble.

Jersey - det är ett töjbart tyg och ger en formad look när den sys i långa klänningar. Det kan användas i avslappnade långa klänningar och bärs för en rolig kväll ute med vänner.

Satin - det är vanligtvis tillverkat av siden och polyester, men bomull och ull används också. Det ger en kunglig och rik känsla för klänningen. Det är flytande och glansig struktur som ger mervärde till en glamorös lång klänning.

Voile- det är ett stabilt tyg och vinglar inte runt som siden och är därför lätt att sy. Det ger en bekväm känsla eftersom den är mjuk och lätt vilket gör det lättare att hantera långa klänningar.

Taft - vanligtvis i kvälls- och bröllopsklänningar på grund av dess skarpa och styva natur. Det ser underbart ut eftersom det har en blank textur med vanliga självvävnader.