fredag , november 22 2019
Home / Stil / klänningar # klänningar
klänningar # klänningar

klänningar # klänningar

Årstiderna återvänder och går. De modifierar, transport av väder som tvingar oss att variera delar av vårt mode ännu. En av de främsta märkbara av dessa förändringar är förändringar i ens bärvanor och garderob. För ungefär tre månader varje år, säsongsbetonade plaggområdesenhet behåller och obrutna skåp för att skapa medel för den nyaste. Det här kan påföra en budget. Plaggen är separata och endast slitna under bundna tider, snarare än året runt. Inte bara det, de kommer att gå av med fördel när du kan bära dem en gång till, vid rätt säsong.

Som med årstiderna kan detta fall också ändras. Vad händer om söta sommarklänningar ofta bär på vintern? Sommarklänningsenheten är tänkt att bäras under sommaren, vilket innebär att namnet, men i liten utsträckning förmåga och insikt, kommer sommarklänningar att rensas bort under säsongen under vintern.

Bär cardigans över din klänning. Långa slänga i midjan och höfterna för att hålla kroppen tillräckligt värmande, medan öppna titlar med tröjor gör det möjligt att titta igenom sommarklänningen. De ger en ny look till en annars tråkig outfit. För klänningar med kort kjol, håll dina ben smakliga och värma genom att bära strumpbyxor och leggings. De ointressanta gråtonerna och vinternes vinter mot de färgglada röda och gula sommaren ger en klocka som får en särskiljning. För monofärgade söta sommarklänningar är fläckiga leggings också slitna men ändå ger konstant kontrast.

Rätt sommarklänning över vissa mörkfärgade jeans kan vara ett trendigt sätt att visa sig själv. Det driver inte bara bort kylan, men håller dig snygg ännu. I kombination med bekväma stövlar kan det vara en vardaglig look och kan bäras i kategorier eller ärenden runt staden. För en nattlig look, byta skor med några högklackade kläder som är tillräckliga för att hålla dig i timmar med symptom. Buntas upp i tjocka tröjor och rockar medan du fortfarande visar upp en livligt färgglad sundress under allt detta slitage.

Lager sommarklänningar med päls. Pälsfodrade västar skapar en söt accent med pastellfärgade klänningar, medan du fortfarande håller dig vacker som en kanin. Pälsdukar och hattar kompletterar designen mer. Detta ger en fin åtskillnad mellan kvinnliga och maskulina delar, som annars inte vanligtvis ses. Var distinkt och stick ut från gruppen genom att para päls med pastell.

En enkel vit sundress är ofta vana komplettera vinterns bimetalfärger. Försök med vågade färgade sommarklänningar med trenchcoats och lager med halsdukar, vantar, leggings och strumpor. De färgglada sommarklänningarna kommer att förlängas tack vare att din garderob inte försöker trista under vintermånaderna. De tillhandahåller som krävde gnista till vad som skulle vara en annars trist färgpalett. Ett bra tack till vinter-up en bra blommig sommarklänning är genom att bära en cool denimjacka, en lätt färgad halsduk och knähöga stövlar.