lördag , december 7 2019
Home / Stil / Lägg upp allt (var som helst!), Anpassa allt och hitta och följ vad du …
Lägg upp allt (var som helst!), Anpassa allt och hitta och följ vad du …

Lägg upp allt (var som helst!), Anpassa allt och hitta och följ det du älskar. Skapa din egen Tumblr-blogg idag.

Många anser att en svart kostym är olämplig för ett antal händelser. De säger att det ser ut för mörkt och pessimistiskt. Men dessa människor kanske inte har sett män klädd i svarta kostymer elegant. Här är några tips för att bära dem med stil.

Formell och snygg

Om du behöver gå till en formell händelse kan du använda en svart kostym som tux-ersättare. Ingen kommer att säga dig någonting. Kom dock ihåg att utforma det perfekt. Sätt på en vit skjorta, svart fluga och ett par Oxford-skor. Nu ser du fantastisk ut.

Svart mot svart

Enligt de senaste trenderna är det att bära allt svart snyggt. För att se bra ut bör du dock blanda olika strukturer. Materialen i din kostym, skjorta och slips måste vara olika. Annars kommer de att blanda, skapa en fin kombination.

Färgglada och festliga

Du kan lätt ha en svart kostym på en fest. Regeln är att kombinera den med färgglada T-shirts, skjortor, rullhalsar och andra kläder. Ett fickfyrkant med en intressant färg och svarta örebrännare kommer att vara ett bra tillägg. Om du inte är säker på om allt ser bra ut, sätt på det. Experimentera.

Smart och avslappnad

Ta på dig jeans, T-shirt och en svart kostymjacka. Gråtoner ser bra ut. Detta är tiden då du kan experimentera med skor och accessoarer. En svart jacka gör att du kan se smart ut utan ansträngningar.

Du kan göra samma sak med kostymbyxor. Genom att kombinera dem med en poloshirt och läderjacka skapar du en elegant och avslappnad look. Det är bra för fester och andra evenemang.