fredag , december 6 2019
Home / Stil / LÄTT TILL KORT-4
LÄTT TILL KORT-4

Skräddarsydda modemönster: LÄTT ATT GÖRA KORT-4

Shorts i storlekar finns i en mängd olika stilar, storlekar och former, och du kan välja den som bäst passar dig enligt dina personliga preferenser och önskemål.

Vilket hänsyn bör du tänka på när du väljer de bästa shortsna i plus size?

När du väljer den bästa plussstorleken måste du ha din övergripande kroppstyp i åtanke och särskilt benen. Är de korta eller långa i jämförelse med din kroppsstorlek?

För den bästa shortsfiguren i plusstorlek är det bra att välja helt färgade eller små mönstrade shorts som bäst passar dig och ger dig ett underbart utseende. Det bästa tyget som bomull och denim är utmärkt för shorts i plus size eftersom de skapar komfort och gör att du kan vara säker på shorts i plus size.

Materialet du väljer för shorts i plusstorlek ska vara färskt och bekvämt att ha på sig, och de bör ge viss tjocklek för täckning över utbuktningar. Du kanske vill att plusstorleken ska vara kort med både ljusare och mörkare nyanser för att ge dig två olika utseende som passar dina avslappnade varma toppar.

Beroende på din storlek kan du gå efter den som bäst passar dig. Om du har en kort benjämförelse med andelen av din kropp, är knä Capri-stil i plus-shorts bäst ditt val. Om du har långa ben, välj långa shorts. Kortare shorts är vanligtvis de bästa eftersom de tar upp från tjocka kalvar och vrister.

Att välja en nyans av beige, taupe eller brun som liknar din hudton, färgen smälter in i din ben som ger ett visuellt längre utseende.

Om du vill ha skimming plus shorts i storlekar, gå till mörkare och juveltonade färgade shorts som också passar din kroppsform. Om du väljer plus-shorts i färgmönstret att bära på toppen kan du skapa en koordinerad shortsdräkt och ge dig både färg och mönster.