måndag , december 9 2019
Home / Stil / MAD RAW Camouflage Byxor – Killin It Dark Camo | madlady.se
MAD RAW Camouflage Byxor – Killin It Dark Camo | madlady.se

MAD RAW Camouflage Byxor – Killin It Dark Camo | madlady.se

Camouflage byxor bärs mest av män. Dessa kallas så för att de har kamouflerats som armébyxor. Dessa byxor är mycket vanliga i dag. Män med högre andel patriotism brukar ha kamouflerade byxor.

Dessa byxor är speciellt designade av de militära skräddarna för arméns personal och lokalbefolkningen kan köpa kamouflagebuksor från närmaste tygmarknad. Det finns vissa funktioner eller egenskaper som endast kamouflagebuksor har. Dessa inkluderar:

Antal fickor

Det finns sex antal fickor med knappflikar. Knappflikarna är mycket användbara för att dra åt byxan.

Midjeflikar

Midjeflikarna är en källa för att hålla midjan i din kontroll. Du kan justera midjan enligt dig. De justerbara midjeflikarna är en av huvudfunktionerna i kamouflagebuksorna.

Felled Inseam, Seat Seam och Outseam

Sömmen på kamouflagebuksen är en av de viktigaste sakerna du måste se när du köper kamouflagebuksorna. Det finns olika slags sömmar, nämligen utsöm, sätesöm och insöm.

Smälta fickflikar

Fickflikarna är ett utmärkt sätt att få byxan att se modern och modern ut. Smälta fickflikar gör det lättare att gå runt. Men främst är sådana byxor tillverkade för militär specifikation.

Material som används

Nylonmaterialet används mest av tillverkarna för att göra kamouflagebuksorna.

När du köper kamouflagebukserna letar du alltid efter ovannämnda kvaliteter. Dessa är de viktigaste kännetecknen för kamouflagbyxor och måste uppfyllas.