måndag , november 18 2019
Home / Stil / Nike Air Force 1 svarade
Nike Air Force 1 svarade

Nike Air Force 1 Skräddarsydd – Hard 2 Knock Shoppe

Med alla som ser fram emot rock, har kilsko över campus och arbetsplats revolutionerat modebranschen. Den nya trenden var där på 80 år, men de har varit stora förändringar i designkonceptet. Kilar betyder att skon lyftes framifrån och bak. Dessa skor får våra vackra damer att se högre ut än sin ursprungliga höjd. Kilarna tros vara mer bekväm jämfört med stilettos. För stiletterna lutar fötterna vanligtvis framåt. Detta gör kilen mer bekväm.

Varför gå för kilskor

Kilskorna har olika fördelar som jag kommer att nämna några från hälsosynpunkt: -

  • Skorna säkerställer att hela foten stöds, så man kan inte känna sig obekväm, jämfört med stilettor kan man troligtvis få kramper.
  • Naturen säkerställer att kroppsvikt ska spridas över hela foten och inte en specifik del. Med kilskor hjälper det till att se till att denna princip uppfylls
  • De flesta kilar är öppna med tofflor, dessa ger fötterna en chans att andas medan lufttorka är fukt i tåutrymmen.

Förutom hälsorelaterade problem ökar kilarna också av annan styrka eftersom de är eleganta och mer eleganta i utseendet. De med liten form det gör dem mer framstående eftersom det tenderar att ge en en smalare personlighet. En annan fördel är att skorna kan bäras med jeans, kjolar eller till och med röda mattor. Kilarnas skor finns till olika priser från var du handlar. En mängd olika skor finns också i kilform för damer. Skokroppen har dubbel design för att ge kilarnas tilltalande funktioner.