måndag , december 9 2019
Home / Stil / Ravelry: Alva-mönster av Maria Vangen – gratis mönster Jag kanske bara kan använda yo …
Ravelry: Alva-mönster av Maria Vangen – gratis mönster Jag kanske bara kan använda yo …

Ravelry: Alva-mönster av Maria Vangen – gratis mönster Kanske kan jag bara använda ok-delen och skriva in den i en vuxenstor tröja … hmmm …

Klädindustrin är en av de största industrin och också växande industrier i världen. Kläderna för de nyfödda är också den växande marknaden i den här branschen, kollektionen av kläderna för de nyfödda barnen har en stor marknad och den kollektionen vi kallas layette. Spädbarn är också ett namn för babykläder. Traditionellt handlade kvinnor handen om barnets kläder under graviditetsperioden. Spädbarns- och småkläderstorlek baseras vanligtvis på ålder. Dessa är vanligtvis preemie för ett för tidigt födelse, 0-3 månader, 3-6 månader, 6-9 månader, 9-12 månader, 12 månader, 18 månader och 24 månader, även om det inte finns någon branschstandarddefinition för dessa storlekar. De flesta återförsäljare tillhandahåller storleksdiagram baserat på barnets vikt, höjd eller båda, och barnets vikt och höjdpercentil kan också användas för att korrekt dimensionera kläderna på de nya.
Glasfärger
Det sätt på vilket ett spädbarn är klädd "påverkar beteendet mot spädbarn" -kläderna kan könstypas efter färg (t.ex. - rosa och gult för flickorna och blått eller rött för pojkarna) eller av stilen rufsar och puffade ärmar. Ålderns första mödrar har ökat i västerländska kulturer, från 21. 5 år gamla 1970 till över 25 år gamla i början av 2000, och därför har de mer disponibla inkomster att spendera för spädbarnskläder, inkluderar kläder. Spädbarnskläder är inom detaljhandel och grossistkategorier i det nordamerikanska industriklassificeringssystemet.
Spädbarnsvärldens höjdpunkt
För att revidera trenden för barn finns många initiativ på golvet. Trenden att köpa tröjorna började på 1970-talet och fortfarande nu. Det är bra på grund av variationen och färgerna vi får på marknaden i form av tröjor för de nya. Mode är också fokuserat på barnet bär. Den mest kända är Mabels tröjor; dessa är baserade på tröjor som Ariel Hirsch hade på sig. Hittills i serien har Mabel visat 92 olika tröjor, några mycket kända är "MABEL" -stjärnor och regnbåge i mörk lila färg, "Gravity fall huvudtitel tema" i rosa färg, "Tourist fångad" av persika färg, "legenden om gobblearbetaren ”av orange färg i hjärtaform” och det finns många teman och färger tillgängliga för tröjorna.
Håll ditt barn säkert från vintern
Babytröjorna är föräldrarnas kärlek som barnen bär efter deras födelse och detta är det vackraste ögonblicket för paret i deras liv. De är alltid föredragna eftersom barnen är mer benägna att kalla slag. Tänk bara på säkerheten och köp sedan babytröjorna för din tott.