torsdag , november 21 2019
Home / Stil / turkos
turkos

turkos

Aquaskorna är också kända som badskor eller vattenskor. Som namnet antyder brukar de bäras vid simning eller i ytor med vatten. Dessa aquaskor är speciellt utformade för att ge god komfort och stabilitet när du går i hala ytor och vått terräng.

Den huvudsakliga användningen av aquaskorna är att ge fötterna säkerhet och skydd mot skadliga föremål som glas, stenar och skuggade kanter som finns under vattenytan. Det ger också skydd för fötterna mot heta terrängen, kalla ytor och våta, ojämna ytor.

Aquaskorna finns i olika typer som används för olika syften och aktiviteter. Vissa typer av aquaskor tjänar syftet med det totala skyddet av foten, medan andra typer som slip-ons erbjuder tillgång in och ut på vattenytan snabbt. Det finns också aquaskor som är ankelhöga som är lämpade att bära i träskvatten medan sandalerna och flip flop-varianterna är perfekta att bära under strand- och poolaktiviteter.

Materialen som används för att tillverka aquaskorna inkluderar design av nylon, gummi, neopren och nät som är motståndskraftiga mot slipning och även vattentäta. Aquaskorna finns också med ett antal tillbehör som chockdynor, kardborrband, justerbara bungee-remmar, blixtlås som är resistenta mot rost, förstärkta klackar och många andra.

Simningsporter och människor som deltar i vattensporter är de som köper dessa aquaskor ofta. Även människor som gillar att resa över de steniga terrängen och sjöens botten, vuxna såväl som barn som ofta åker på äventyrsresor längs strandlinjerna skulle hitta dessa aquaskor användbara.