tisdag , december 10 2019
Home / Stil / Unik Retro badkläder #uniquevintage
Unik Retro badkläder #uniquevintage

Unik Retro badkläder #uniquevintage

Sola på strandsanden och ta ett dopp i vattnet förlorar aldrig sin trend. Och inte heller miljontals olika badkläder. Många av damerna kan ses sportiga bikinitoppar som täcker mindre och mindre hud på hela stranden. Vad som anses vara sexigt har blivit den mest minimala kläderna. Från den era där man visade knä kan få dig arresterad till idag har badkläderna utvecklats enormt. Men vi kanske är på 2000-talet, men den retro badkläderna har aldrig tappat sitt drag.

En bikini i två delar kan vara ett vanligt mantra för strandkläder i dag, men en bra badkläder i vintage kan faktiskt göra susen att göra dig till stranden. Ett typiskt retro badkläder i ett stycke som täcker din midriff och accentuerar dopp och kurvor i din kropp som lämnar mycket till fantasin är bevisat sexigare än att visa upp alla delar som visas. Tricket för den retro badkläderna är att det sensuellt täcker en kvinnas kropp snarare än en tapper visning av den.

Skådespelerskor som Meg Ryan, Taylor Swift eller den fiktiva karaktären Miranda Hobbes har uppmärksammat det forntida sättet att grova på stranden. Den mest berömda stilen för retro badkläder är en tvådelad kostym med mid midja kjol som täcker magen knappen, som verkar lockande i stället för prudish. Den enkla formen av retro badkläder är en enkel endel med en tubtopp och som slutar upptill på låren med olika mönster av olika designers.

Om du vill ta ett öga på stranden, gå retro stil. Den tar aldrig uppmärksamhet ens bland alla bikinier.