fredag , december 6 2019
Home / Stil / Vad jag ska packa för en skidresa
Vad jag ska packa för en skidresa

Vad jag ska packa för en skidresa. Oavsett om du är en snökanin eller en kattungekatt, har jag listat allt du behöver för din nästa semester i bergen. Oavsett om du reser till Vail i Colorado eller Lake Tahoe i Kalifornien kommer du att få en lista med idéer.

Skidåkning är en fantastisk sport och skidälskarna väntar ivrigt på säsongen. Det finns olika skidkläder och de har sin egen äkthet. Den här funktionen i skidkläderna gör dem speciella och är på toppen. Bortsett från detta finns det många människor som utformar sina egna kostymer men det finns vissa fördelar och nackdelar med detta. Det är en tuff sport och kan ibland bli farlig. Du kan stöta på många hemska händelser och för att skydda detta måste du få ett komplett paket som skyddar ditt liv. Detta är dock den primära delen. Den sekundära delen är relaterad till moderiket eftersom den fortsätter att experimentera med olika saker. Nu har de tagit fram en skidjacka som är mycket inspirerad av denna sport. Detta är främst för de kvinnor som älskar att vandra med stil och visa sina pojkiga potentialer. Jackan är tillräckligt kapabel för att ge rätt mängd värme och ser söt ut på den mager och svängda figuren hos flickorna. Det är rätt sak för de coola skidplatserna och de våta loungerna. Det är tråkigt att säga men din smala passform eller din hoody kommer inte att kunna följa dig på dina skidspår utan kommer bara att vara en galge på kroppen.
Få rätt sak i rätt tid
Allt med denna outfit är bara ett wow eftersom det är utrustat med en hoody och du har möjlighet att sätta på hjälmen när som helst. Den andra slående funktionen är torrheten som den erbjuder. Med andra ord är det en komplett dräkt som varje kvinna som går på skidspåren skulle älska att ha på sig. De vilda vindarna och isens skrikande kyss kommer inte att kunna bry dig efter att du fått den här söta kriminella. Konstruktionerna och de ikoniska mönstren fyllda med logotyperna gör det mer strålande och bäraren kommer att falla ut från mängden.
Alive är fantastisk
Visst är vi människor, vi älskar livet och alla gör det. Du kan inte gå emot den allsmäktige för att motsätta oss detta. Men om du är en skidälskare måste du veta att alla dagar inte är samma. Men denna jacka kan göra din dag. Även proffsen älskar den här saken och de håller den alltid kedjad på kroppen. Du behöver inte oroa dig för passformen eftersom den är utformad på ett elegant sätt som passar alla kroppstyper.
Gör en mugg kaffe värt det
Det är ett stort nej för att efter att ha återvänt från spåren behöver du bara en kyld skakning eftersom värmearbetet kommer att göras av jackan.